medborgaren logga

 

Anteckningar Prolog Arkiv 2012 Arkiv 2011 Arkiv 2010 Arkiv 2009

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lör 20 febr 2010

 

Att kommunicera med dom som inte vet vad Medborgarn menar?

Hur många svar har inte Medborgarn fått av de styrande som inleds med orden....

 

Jag vet inte vad du menar...

Jag vet inte vad du syftar på...

Jag vet inte vilken sanning du avser...

Jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte....

 

Varför vet överhögheten aldrig nåt?

 

Läs underifrån och upp!

 

Rackarns Wistbacka!

Jag vaknade med dåligt samvete i morse. Jag tänkte, han kanske är så korkad trots allt att han inte förstår mitt budskap. Jo, du har ju rätt såtillvida att artiklar som kan bemötas med kritiska kommentarer från medborgare, de göms kanske undan i papperstidningen kantänka. Jag läser inte papperstidningen så jag kan inte veta. Det är skit att ni i Kk och Ek framför allt på senare tid sållat bort artiklar i E-upplagerna som av allmogen kan försätta överhögheten i dålig dager. Ni fyller E-upplagerna med utstuderat trams. En anmärkningsvärt medveten strategi, styrd av

ångestcentralernas filosofer. Det koncernen inte tycks begripa är att ledningens undergivenhet gentemot de styrande i kommunerna, cementerar den bedrövliga utvecklingen mitt i Sörmland. Fy skäms Wistbacka!

Mvh Tonny Svensson

 

 

Nu satte du mig på pottkanten, Wistbacka! Jag mäktar inte med ett fullödigt svar i detta brev. Jag har ägnat snart fyra år åt att betrakta lokalsamhället mitt i Sörmland. Och jag har ytterliggare ett drygt år till på mig för att försöka sammanfatta läget innan mitt lilla ideella femårsprojekt är avklarat. Jag känner dig hyggligt genom tidningen. Du känner inte mig, Du vill sannolikt inte lära känna mig heller. Sådant är ju förhållandet mellan oss vargar och er herdar för du är väl en sådan, även om du också gnäller ibland.
http://www.medborgarn.se/Metafaret.htm

Du ser förstås helst att jag passar in i någon schablonbild, rättshaverist möjligen, som du kanske fått återberättad av någon, vad vet jag. Jävla rättshaverist, säger min sommargranne efter några supar, journalisten på rikstidningen i Stockholm. Jag vet fortfarande inte om hon skojar eller om hon menar allvar. Under alla förhållanden så är det inte jag som är rättshaveristen utan Sparreholmarn och Medborgarn. Jag ber dig använda adressen tonny.svensson@tele2.se
eftersom mitt företag och min familj inte deltar i den ideella utredningen. Ditt brev är ett nonsenssvar av samma karaktär som myndighetspersonerna i Flens stadshus plägar ta till. Naturligtvis i andra stadshus också. Du ljuger som en skäggig borstbindare, Wistbacka. Att inte berätta hela sanningen är också att ljuga! http://www.medborgarn.se/Mediaskuggorna.htm
http://www.sparreholmarn.se/Presentation.htm
http://www.medborgarn.se/
Tack för samtalet! Ser fram mot flera.
Mvh Tonny Svensson

 

Jag vet inte vad du menar med bullshit; att du tycker det är skräp att vi inte har Flensmaterialet under en särskild vinjett eller att jag pratar strunt när jag påstår att vi lägger Flensmaterialet bland övriga texter.
Hur som helst är mitt påstående sant. Dock med den modifieringen attnyhetsvärderingen i undantagsfall blir något annorlunda när det vägs mot allt annat innehåll.
Mvh Krister Wistbacka


Bullshit! Tack ändå!
Även ickeinformation är information.
Mvh Tonny Svensson

 

Jodå, det har vi. Men texterna vägs samman och ligger ihop med övrigt material.
Mvh Krister Wistbacka


Hej Wistbacka!
Ursäkta att jag stör igen. Kk har inte lagt ut något om Flen sen 13 febr. Varför?
Mvh Tonny Svensson

 

 

Hot Tuna - Let Us Get Together Right Down Here

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fre 19 febr 2010

 

 

Vill man inte kräkas på vissa?

Farliga flenare, så sant! Fast inte riktigt på det sätt dom själva tycker skulle jag tro.

 

Det finns naturligtvis en gräns för hur "samhällstillvänd" man kan vara innan det blir platt fall. 

 

Folkpunk med Flens farliga

 

Tro det eller ej - det är vi som är Flens farliga.
Nicklas Lantz skrattar gott i Godsmagasinet där bandet Flens farliga har sin replokal.

 

De har valt att själva undervisa sina barn

 

När de vände sig till Flens kommun för att berätta att de ville hemundervisa, blev de väl mottagna.

 

Nyheter i media, nu och sen!

"Journalister" och kommundrängar berättar om sina privatliv i skatteberoende lokaltidningar!

 

Hur många gånger gånger har vi fått läsa om den trevliga kommundrängen, flensambassadören, poeten, trubaduren och rörmokarn  Nicklas Lantz. Är du Livets Ordare också Lantz.

 

Hur många gånger har vi fått läsa om ensamstående mamman, nykteristen, såssedrängen, teaterapan och repetitören Anna Mi Skoogs osannolikt snälla pojkar och hennes gosiga katter. För att inte tala om hennes omsorg om världen och missbrukarna.

 

 

tors 18 febr 2010

 

Vem har fått betala egentligen!

Avskedat småfolk i landstinget kanske?

 

Jo, så är det nog också men åck, åck, åck vad patienterna får lida. Att fixa underskottet i Landstinget var ju lätt som en plätt om man bara vill. Och det ville man. Att lämpa över kostnaderna på patienterna är ju det överlägset bästa sättet att rädda överhögheten med tillhörande empatilösa byråkrati.

 

En tur till Akademiska i Uppsala, under dagen, gav en del del kött på benen. 

 

Medborgarn tillhör den grupp patienter som får specialistbehandling i annat landsting. Den dyra ni vet!

Så här har det gått till under elva år fram till nu. Medborgarn inställer sig för kontroll på förmiddagen i Uppsala. Skrivs in! Börjar samla urin. Hämtar kaffe, kopplar upp sig på nätet och börjar jobba med det medhavda datorkontoret. Blir avbruten och ompysslad av undersköterskor, sköterskor, underläkare, chefsläkare. Fortsätter jobba och slänga käft med rumspolarna. Provtagning, tio-femton rör, "nästan tömd på blod". Blodtryckskoll och diabeteskoll. Fasta inför andra dagen. Tidig väckning och förberedelser inför antingen datortomagrafiröntgen eller ultraljudsröntgen. Åker trucktaxi när jag ska någonstans utanför avdelningen! Inga väntetider! Jobbar och samlar piss. Försenad frukost efter röntgenbesöket, smakar jävligt gott! Jobbar resten av dagen och kvällen. Har det bra! Vinkar och står i med alla jag lärt känna. Tredje dagen, blodtryckskoll och diabeteskoll och slut på pissinsamlingen. Slutresonemang med underläkare och chefsläkare, skrivs ut. Äter lunch! Tjena mors! Är hemma klockan fyra! Jag har inte tappat en timme i förlorad arbetstid. Att skriva reseräkning till Sörmlands Landsting känns futtigt efter den servicen! Alltså har jag aldrig gjort det.

 

Jag har inte varit sjukskriven fram till nu. Jag skriver bloggar och har mig! Dyr behandling i annat Landsting? Faen vet! Nya tider har emellertid randats i besparingstider.

 

I alla socialfascisters namn måste alla behandlas lika resonerade Landstinget i Sörmland. Inte faen kan vi låta vanliga sörmlänningar bli särbehandlade för dyra pengar tyckte,  ja ni vet vilka. Särbehandling är ju till för särskilt utvalda, tillägger kristallnisse. Och ska vi ha fler byråkrater i landstinget måste ju patienterna betala, vem ska annars göra det funderar flenskullan.

 

Allt nog och emedan så tyckte Mälarsjukhuset i höstas att den där Medborgarn kan vi nog ta hand om själva. Och så började man agera. Till att börja med ett litet försiktigt samråd mellan diabetesläkaren i E-tuna och Medborgarn. Skulle du kunna tänka dig att vi gjorde en del rutinkontroller här på sjukhuset? Öh... öh...Okej, vi provar då. Nån månad senare damp det ner en bunt remisser från Sörmlands landsting. Du kan hämta pissdunkar på labbet i närmaste vårdcentral. Sen ska du beställa tid på vårdcentralen för blodprovstagning. (En tid som inte fanns på en gång förstås, vad kan man begära? Svårstucken? Jag fick inte sticka på insidan av handleden men vad skulle jag göra.) Sen ska du på datortomografi-röntgen  i E-tuna. (Vem är du, vad gör du här? Det blir hundra kronor. Nu ska du dricka en liter kontrastvätska i väntrummet. Sen ska då få en kanyl i armen. Du är lite svårstucken Medborgarn! Sant! I Uppsala får andra ta över om det rullar. Jag är ensam här.)

Sen ska du till Uppsala för läkarbesök och information om provtagningsresultaten. (Kärt återseende. Hit är du alltid välkommen Medborgarn! Säg till i E-tuna om det inte fungerar nästa gång.) Så här blir det nog. Varannan gång till E-tuna och varannan gång till Uppsala

 

Det var bra det mäster skräddare, tack så mycket mäster skräddare, adjö, adjö, mäster skräddare. Och så gick den lilla herrn.

 

Medborgarn klagar inte! Beskriver bara hur det kan bli ibland när byråkraterna härjar runt.

 

En dag i Uppsala, en halv dag i E-tuna, en halv dag på vårdcentalen (tre besök pga adm. tolkningsproblem). Förlorad arbetstid = 16 tim x konsultpeng + resekostnader. Ett bra bidrag till fler byråkrater betonar Flenstorparn som också vill ha ett ord med i laget.

Tjo flöjt medborgare! Svensk sjukvård både här och där!

 

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Låta Flen gå i konkurs!

Vad i helvitte menar han Medborgarn?

 

Medborgarn vet inte riktigt än vad han menar. Det är tills vidare bara en spontan känsla liksom. Nånting som liknar en företagskonkurs och banditer som får näringsförbud. En känsla av att vi måste tvångsförpassa dagens politiker till ett demensboende djupt inne i Hälleforsnäs storskog och sätta utsocknes tjänstemannaparasiter på tåg till Tjota Hejti med matsäck av destillerat vatten och sockerfritt, barkblandat surdegsbröd.

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

ons 17 febr 2010

 

Låt Flen gå i konkurs!

Kan det vara nåt, Medborgare i Flen?

 

Vi måste acceptera att företag går i konkurs

 

Huvudregeln som gäller för finansvalpar och ångestcentralens korruptörer.

Investera inte i det som fungerar bra, utan i det som fungerar så dåligt att någon annan måste gå in och rädda det.

 

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hallen och jordhögen!

Kommentarer i E-kuriren som cencureras med fascistiska metoder.

 

Jösses vad pinsamt av Lena Hagelberg! Hon sa till Folket vid invigningen att hallen hade kostat ”14,7 miljoner och inom budget”. Lena Hagelberg ljög om kostnaderna. Hon var huvudansvarig för bygget.  Som kommunens styrelsemedlem kände hon till att anbuden på det första förfrågningsunderlaget låg på 25 miljoner sommaren 2006. För det ursprungliga politiska beslutsunderlaget på 15 miljoner som hallen skulle kosta enligt Anders Jynfors kalkyl skulle vi få en ny hall, ombyggnad av hela det gamla huset och en miniatyrarena utomhus för fri idrott. Återstår arbete enligt ursprungsplanerna för hur mycket, 20 miljoner? Genom att inte ta undertecknads frågor på allvar har många i flens överhet försökt vilseleda och manipulera fakta. Om det är med avsikt eller av oskicklighet saknar egentligen betydelse. Det är under alla förhållanden ett typiskt sätt att jobba på för flens tekniska kontor under Bo Alängs ledning. Det är samma Jynfors som kostnadsberäknat äldreboendet.

 

 

Det brukar ta nån dag innan kommentarerna kommer in. Ja, ni vet medborgare, sanningar är obehagliga för flens överhöghet.

 

Mycket har sagts om Bo Alängs ekologiska monument i Malmköping. Vägverket ansvarar för Landsvägsgatan mellan utfarterna till kringfartsleden. Vägverket hade naturligtvis också ansvaret tidigare för Landsvägsgatan när denna var genomfartsled. Man kan ju alltid undra varför Vägverket inte kunde bjuda på två infarter vid gamla macken. Det blev väl för dyrt och onödigt med två fyrbensrondeller tyckte vägverket. Det blev för dyrt att sköta kyrkogårdsstumpen tyckte Aläng. Så intressena sammanföll.  Inte sjutton brydde sig överheten om människorna längs gatan. Nu när Landsvägsgatan inte längre är genomfartled ska ju kommunen så småningom sköta gatan. Då kommer den aldrig mer att bli genomfartsled. Det hindrar naturligtvis inte att norra infarten öppnas igen om malmköpingsborna vill det. Min poäng är också den att Aläng var pank, tom peng pung, efter hallbygget. Därför blev det bara en kungagrav. Ett monument över en pensionerad Aläng, f.d. chef på tekniska kontoret.

 

 

tis 16 febr 2010

 

 

Varför förstår inte dagens politiker att dom gör mer skada än nytta.

Varför tycker dom att det representativa valsystemet är demokratiskt? 

 

 

Det är inte bara ansvariga chefer kanske som det är fel på, men välfärdssystemen är så överbyråkratiserade att dessa redan har kollapsat. Överheten klarar inte längre sina uppdrag och har för länge sedan glömt för vem de är till för och på vems uppdrag de sitter. För att komma tillrätta med problemen är det politiker på alla nivåer som ska ställas till svars. De har med lagar och regler och toppstyrning och krav på budgetar i balans skapat ett trygghetssystem för folk som aldrig är i behov av det. Du måste vara frisk för att vara sjuk och stark och arbetsför för att klara en personlig katastrof.

Politikerna kan inte längre gömma sig bakom tjänstemännen i hopp om att slippa visa sin okunskap Image0001och sitt oengagemang. Vi skattebetalare vill inte längre bidra till er försörjning om ni inte gör någon nytta. Om ni inte kan eller törs svara för vad ni står för skall ni sluta vara politiker. Undanflykter och nonsenssvar på medborgarfrågor accepteras inte. Att fly från verkligheten genom att stoppa huvet i sanden i ett strutsbeteende mår man normalt inte bra av. Om ni Flenspolitiker ändå är oberörda av det som händer mitt i Sörmland har ni sannolikt ett underskott i er empatiförmåga, ett underskott som bekant nog har ett otrevligt namn.

 

Kommunens viktigaste styrdokument.

 

Överheten och flenarna.

 

lars rådh 3

 

 

Romarbrevet 13:1-7

 

 1. Varje människa skall underordna sig all den överhet hon har över sig. Ty det finns ingen överhet som inte är av Gud, och den som finns är förordnad av honom.

 

2. De som motsätter sig överheten gör därför motstånd mot Guds ordning, och de som gör motstånd drar straff över sig själva.

 

3. De styrande är inget hot mot goda gärningar, men mot onda. Vill du slippa känna fruktan för överheten, gör då det goda, och den skall berömma dig; den står ju i Guds tjänst för att du skall kunna nå det goda.

 

4.  Men gör du det onda, känn då fruktan. Det är inte för inte som överheten bär sitt svärd; den står ju i Guds tjänst som hämnare, för att vreden skall drabba den som gör det onda.

 

5. Därför är det nödvändigt att underordna sig, inte bara för vredens skull utan också i insikt om vad som är riktigt.

 

6. Det är ju därför ni betalar skatt, ty de styrande är Guds tjänare när de vakar över allt sådant.

 

7. Ge alla vad ni är skyldiga dem, åt var och en det han skall ha: skatt, tullar, respekt, vördnad.

 

 

 

mån 15 febr 2010

 

Har ni förstått saken medborgare?

Människor är normalt trevliga kreatur, tycker Medborgarn.

 

Men sen finns det de där, en eller två procenten av mänskligheten som har stannat i utvecklingen. Dom som blev födda utan någon som helst förmåga att känna sympati. Och så resten av dom med varierande psykopatiska anlag, upp mot tio procent av mänskligheten. Vid ett middagsbord med tio kan ni säkert peka ut den där personen som liksom tar för sig på ett avvikande sätt,

 

Fem anhållna för bankomatmordet

24-åring höggs ihjäl när han skulle ta ut pengar på Hisingen i Göteborg Polisen: ”De kände inte varandra.”

 

När psykopater tillåts hålla i taktpinnen på stan, i företagen, i dom politiska församlingarna så blir inte samhället särskilt trevligt att leva i.

 

A propos Grekland....

Och kanske Flen, vad vet Medborgarn!

 

Om regeringar vill fuska, kan de fuska, säger Garry Schinasi på Internationella valutafondens övervakningsenhet till The New York Times.

Och för banker som hjälper regeringar att dölja skulder, finns det mycket pengar att tjäna. Samtidigt som politiker gärna skjuter problemen framför sig till sina efterträdare.

 

Psykopater finns det överallt, det ska gudarna veta. Det jävliga är att psykopati smittar om bara smittkällan är tillräckligt kraftfull.

 

 

Turbotrutens uppmaning, tänk!

Och när man gör det blir det oftast rätt, utan att ens behöva ta i. Rätt så, Schlagge!

 

Den kollektiva förförelsen, det är ju nästan det enda Medborgarn skriver om. Du må tro Schlgge att flenarna vill bli lurade. Men det är väl lika i Vingåker va.

 

511835755

"Det finns inget viktigare än att tänka själv"

 

Jävla småglin! Det var längesen Medborgarn sa så. Jävla småglin i ångestcentralen, det låter bra. Tack för tipset, glappkäften.

 

 

Medborgarn har ju den fula ovanan att kalla miljöpartisterna för glappkäftade turbotrutar. Det är alltså inget personligt omdöme om just Schlagge. Han kanske inte ens är miljöpartist längre utan mer som en centerpartistisk bonnläpp på vischan.   

 

 

sön 14 febr 2010

 

Oppositionsråd som inte gör nåt!

Varför ska vi försörja dig med skattemedel?

 

 

björn zetterqvist

 

Ju mer tid du använder för att rapportera vad du gör, desto mindre tid har du kvar till göra nånting. Jämvikt är nådd när du använder all tid till att rapportera att du inte gör något.

 

"Man måste i distributionen av alle kall och officier se på vars och ens kapacitet och varken på vänskap eller frändskap..."

Axel Oxenstiernas syn på offentligheten år 1634.

 

 

Du som jobbar i den offentliga sektorn den förhatliga

Den som kom till när det var fint att förstatliga

har nu gått i graven och det allmänna blivit pest

då har jag grunnat på varför och vill rikta en protest

Precis som du skyddar snoppen med kondomer

skyddar sig bourgeoisien och makten med ekonomer.

Det verkar som herr Zetterqvist fått för sig han har rätt,

bara för att dom hade fel därborta i Sovjet.

 

 

Vad tycker oppositionsrådet?

Är du överförtjust i hucklen, BZ? Nä, det får vi inte veta! Då tittar du bort, vänder blicken åt sidan. Hemma på gården då?

 

 

Använder du huckle på flinten, i solgasset, på sommaren, när du inspekterar kossorna.

 

 

 

Kurt har alltid undrat över det epitet som i alla nyhetssändningar i statsradion kletas på Sverigedemokraterna, nämligen ordet främlingsfientlig, varje gång som partiet nämns, detta epitet, har det utgått en offciell order, från vem.

Varför tillämpas detta epitetshackande bara på ett parti, varför inte på alla?

- Före detta massmördarpartiet kommunisterna...

- Livets ordspåverkade kristdemokraterna.

- Kapitalistanhängarpartiet moderaterna.

- Kollektivisttokiga socialdemokraterna.

- Liberalfnurriga folkpartiet.

- Landsbygdsromantiska centern.

Alla vet ju att Sverigedemokraterna inte är överförtjusta i flyktingar, men måste det ältas hela tiden i radion?

 

 

 

Flytta till Flen, och sedan dö.

Kommer du håg Lotta Finstorps devis, BZ?


Låtsasprojekt och destruktiva tankar.

 

lotta-finstorp3

Sparreholms Marstrand, Filmbruket, riva Skjortan, europas glasstad,  järnvägshotellet, kockskolan, Kungsbron, restaurangskolan, glassmuseum, kondenshallen, bandydöden, riva kommunalt äldreboende, sälja allmännyttan, fördjupa korruptionen, utveckla enväldet.

 

En stylad Finstorp! Eller är det möjligen motsatsen. En orörd jungfru i sin oskuld.

En av Medborgarns favoritbilder.

 

lör 13 febr 2010

 

Ju mindre dom lägger sig i.... 

Desto bättre går det i en kommun!

 

Kommentar i Ek

 

En mysig bild av skatteförvaltarna och av kommunen särbehandlade näringsidkare. Är den kanske alltför mysig? En populär företeelse, inte bara i Flen. Skolan ska anpassa sig till enskilda företagare, tycker många i Flen, liksom annorstädes. Att bygga samhällen utifrån en bidrags- och ”hjälpa utvalda”-filosofi är dömt att misslyckas. Konstgjord andning är mänskligt vid arbetslöshet och sjukdom men att lägga friska människor i respirator är sannolikt dödligt. Det gäller i det lilla, att få ”starta eget bidrag”, och det gäller i det stora, att hålla finansmarknaderna under armarna. Eller för den delen stater som Spanien, Grekland, Portugal via EU, USA via Kina…. Kineserna jobbar som attan för låga löner. Det gjorde japanerna också efter kriget. Lån får man på gamla meriter. Lån är bra sa Bill, Om det finns säkerheter sa Bull. Höjd allmän teknisk kompetens är bra. Teknisk kompetens anpassad till enskilda industriföretag är lån utan säkerheter. Bidrag är emellertid bra för byråkratin.

 

Tack för den utomordentligt informativa bilden av den inre cirkeln, David Berggren. Flera såna!

 Det var god stämning när arbetet med den nya yrkeshögskoleutbildningen sparkades igång på Plevnagården i går

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fre 12 febr 2010

 

"Kommunen är vi som bor här."

Va faen gör då Lars Rådh i kommunhuset.

Lena%20Hagelberg%20crop3

 

"Ty visst var tanken", mente man, "hos Hagelberg knapp till mått; Ett dåligt huvud hade hon, men hjärtat, det var gott."

 

 

Upplysta byråkrater med stake.

Speciallärare som följer upplysta läroplaner.

 

 

En förskollärare berättar att han hotats med sparken när han inte ville berätta hur gulligt det är med lesbisk sex och homosex för fyra-femåringar.
Du har inget öppet sinne för cross over och motarbetar därmed vår upplysta läroplan, sades det.

 

 

Många pigtjänster finns det.

Jävlar vad onödiga yrken det finns i kommunen!

På andra ställen också, förstås.

 

 

Behövs verkligen pigtjänster?
Men har inte just denna pigtjänst överlevt sig själv? Behövs det flygvärdinnor, egentligen? Den som vill ha en macka och en pilsner under resan kan väl greppa tillbehören vid ingången, och hur man sätter på sig bältet har man ju hört några gånger. Flygvärdinneyrket påminner om eldare på elektriska tåg. Uppmaning till SAS!  Flyg utan värdinnor!

 

 

tors 11 febr 2010

 

 

En ideell förening tigger pengar.

Lena Hagelberg från igår och Medborgarn tycker att man kan jobba gratis lite till och från.

 

Utvecklingsprojekt får nobben av länsstyrelsen

 

Projektet Malmahus Skapa och Växa hade ansökt om EU-medel för en skapande verkstad och ett drivhus för nya företagare i Malmköping.

 

 

Länsstyrelsen stoppar EU-bidrag 

Det blir inga Leader-miljoner i bidrag till projektet Malmahus Skapa och Växa. Styrelsen för Leader Inlandet hade tillstyrkt ansökan men länsstyrelsen säger nej i ett beslut som inte kan överklagas.

 

En s.k. kommunjurist som fortsätter gynna korruption i den inre cirkeln.

 

 

"Niklas Witt är ordförande i Leader Inlandets styrelse som ställt sig bakom och godkänt projektet Malmahus Skapa och Växa. Han ställer sig frågande till länsstyrelsens beslut:

Jag tycker länsstyrelsen gör en för snäv tolkning av regelverket. Får ingen gynnas i något avseende, hur ska då stödet bidra till att skapa varaktiga arbetstillfällen i glesbygden?"

 

 

 

Fortsättning

 

 

 

 

.