medborgaren logga

 

Anteckningar Prolog Arkiv 2012 Arkiv 2011 Arkiv 2010 Arkiv 2009

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

sön 31 jan 2010

 

Svenska folkets järnväg! Njäh! 

SJ krymper och krymper och krymper....

 

Men stooora Trafikverket, det blir nåt de´

 

Banverket som snart försvinner

Och generaldirektörn! 

 

Järnhusen

Och Medborgarns granne tvärs över sjön Rolf Lydahl med kossorna och husen och teatern i Flen. Han sköter Statens stationshus. Inte så bra kanske men i alla fall. Åtminstone inte i Flen med omnejd.

 

 

 

Sj, Sj gamle vän...Historiska fakta

Året var 1856

Statens Järnvägar, SJ, bildas

 

Året var 1939

Riksdagen fattar beslut om att alla enskilda järnvägar ska övertas av staten. Frivilliga överenskommelser görs med de olika bolagen.

 

Året var 1988

Statens Järnvägar delas upp i Banverket och affärsverket Statens Järnvägar, SJ. Samma år inleds miljöarbetet och den första miljöpolicyn antas.

 

Året var 1995

Ett riksdagsbeslut från föregående år öppnar för fri konkurrens. Bara ett par procent av trafiken går till andra operatörer. Först flera år senare börjar SJ förlora avtal i större omfattning.

 

Året var 2000

Affärsverket SJ delas upp i sex olika bolag. Det nya SJ AB får ansvar för persontrafiken. De andra bolagen är godtransportören SJ Green Cargo, fastighetsförvaltaren Jernhusen, serviceoperatören TraffiCare, system- och underhållsföretaget EuroMaint och IT-företaget Unigrid. Öresundstågen sätts i trafik under året. Nu svarar SJ bara för 40 procent av persontrafiken i landet.

 

Stefan Demert  - Till SJ

 

 

 

 

 

Svensk folkmusik i keltisk stil.

Sj, Sj gamle vän, festligt att du lever än...

Freigh train, freigh train going so fast.

 

 

lör 30 jan 2010

 

Fittioåriga generalbestämmare!

Maktlösa staffagefigurer låtsas vara v.i.p.-are.

Minoo-Akhtarzand

 

Minoo Akhtarzand, generaldirektör som inte får vara generaldirektör mer än par månader till, är mycket äldre än vad hon ser ut. Chicka tanter finns det gott om. Kan man lita på avtal som är undertecknade av sparkade generaldirektörer?

 

Ni vet väl det nya va?

 

Trafikverket

Den 1 april 2010 startar en ny myndighet, Trafikverket, med uppgift att utveckla ett effektivt och hållbart transportsystem utifrån ett trafikslagsövergripande synsätt.  

I nära dialog med regioner och kommuner ska Trafikverket svara för en samlad, långsiktig infrastrukturplanering för samtliga trafikslag.

Trafikverket får också ansvar för att bygga, driva och underhålla de statliga vägarna och järnvägarna. Därtill ska Trafikverket ansvara för att infrastrukturen utnyttjas effektivt och främjar säkra  och miljöanpassade transporter.

Trafikverket kommer att omfatta verksamheten vid nuvarande Vägverket och Banverket samt vissa verksamheter vid Sjöfartsverket, Transportstyrelsen och SIKA.
 
Trafikverket får huvudkontor i Borlänge och en regional organisation som är anpassad till regionernas planeringsprocesser och behov av dialog.

När Trafikverket startar avvecklas Vägverket, Banverket och SIKA.

 

 

Stationsområdet i Flen byggs om för 120 milj

Nu är det klart att Banverket satsar upp mot 120 milj kr för att höja säkerheten vid Flens station.


 

Lika gammal som Minoo!

Men spelar faen så mycket bättre på dobro och Weissenborn gitarr!

Takarasaka

 

Jerry Douglas

Ni minns Douglas från inspelningen med

Jorma Kaukonen. Många vill spela med Douglas.

 

 

fre 29 jan 2010

 

 

 

 

Den färggranna perioden!

Ni minns väl den psykedeliska LSD-musiken?

 

 

somebody to love(1967)

"Finnen" Jorma Kaokonen och hans Jefferson Airplane var ju inte dom enda stilbildarna. Kulmen nåddes väl med Beatles Sgt. Pepper´s. Alla knarkade!

 

 

Var det verkligen så jävligt? Borde inte 60-talet ha följts av en gigantisk massdöd. Nej faen, Medborgarn knarkade inte och inte dom han umgicks med heller. Några musiker och fans gick förstås åt men förvinnande få jämfört med de sex miljoner som dödde i det samtida vietnamkriget. Ni vet  det där kriget som alla västerlänningar fortfarande tror vanns av USA. För hundra gubbar medborgare. Ni måste lära er att kriget vanns av Nordvietnam och Vietnam förenades under kommunistiskt styre såsom det förhåller sig, än i dag.

 

 

När Medborgarn har annat för sig!

Då tackar Medborgarn Gud för att Lundgren har funnits. Må Gud avstå från att släcka hans blogg.

 

 

Katastroftänkandet ligger djupt i den mänskliga hjärnan, innerst inne i hjärnvindlingarna finns fortfarande den skräck sittande som vi som människor kände när vi tittade ut ur grottöppningen, det var kolsvart där ute, vi hade bara en liten eld att värma oss vid och som lyste upp, där ute piskade regnet, blixtarna for över himlen, fällde stora träd, den sabeltandade tigern röt, en stor hjord med mammutar kom dånande uppskrämda av åskvädret. Livrädd kröp den lilla familjen ihop och grottmannen sade. Det är den store Magooon som är vred på oss, han låter sina blixtar lysa och med sitt dån och buller säger han till oss att vi lever över våra tillgångar! Vi har tagit för många vedpinnar ur skogen för våra eldar och nu slår Magoon tillbaka.

Får vi inte elda mer pappa, frågar den lille, som huttrar och fryser i mammas famn, insvept i en stor skinnfäll. Nej, min son, bara en pinne åt gången får det bli i fortsättningen, det blir din lott i framtiden att elda med en pinne i taget ty du skall veta att jorden är inte vår, vi har bara lånat den av våra barnbarn.

I det stora grottrådet rådde panik. Grottmannen Dår-Gore visade med pilar som han ristade på grottväggen hur nära katastrofen var. Den var bara sex rensäsonger bort. Sedan skulle allt bli svart och nerdränkt. Jorden skulle regna bort, det var nu människans sista tid, den yttersta av dagar.

En liten man i grottrådet, som inte hade så mycket att säga till om, kom med en idé. Kan vi inte bygga oss en ark?
Idiot, sade Dår-Gore, det är ju först efter nästa istid, 10 000 rensäsonger eller mer framåt i tiden, vid den tid då vi tror på Gud, som vi kan bygga en ark, nu tror vi på Magoon och han har upplyst mig om vad vi måste göra! Vi måste släcka våra grotteldar eller i varje fall åstadkomma sustainable fires.

 

 

 

tors 28 jan 2010

 

 

Favoriter är jag inte mycket för!Jorma Kaukonen "Prohibition Blues"

Men många sorters musiker gillar Medborgarn. Inte minst Jorma Kaukonen.

 

Jorma Kaukonen 

 

Son till en finsk UD-tjänsteman i Washington DC. Bodde ett tag i Östersund och åkte hastighetsskridskor. Tillbaka över pölen och fortsatte att vara en amerikansk musikikon till denna dag, sjuttio bast. 

 

Håll truten Dietister!

Lägg ner hälsostrategin i Flen! Ät och sup och var som folk är mest, då mår du bäst.

 

Inte farligt vara gammal och tjock

Äldre människor som är överviktiga löper lägre risk att dö inom en tioårsperiod än smala.

 

 

Svensk skola i Flen av idag!

Varför är grundskolan sämst i Sverige?

 

En skröna eller på riktigt?

 

Så här berättade läraren : Isen vid Nordpolen kommer inte att smälta, men den kommer att på något sätt hasa ner från sitt underlag och driva söderut. Isen kommer därvid att lägg sig som en barriär från den norska kusten och ut i halva Atlanten. Vad händer då? Jo, Golfströmmen hindras i sitt normala lopp, den tvingas bort mot Amerika varpå det inte dröjer mer än ett eller två år så lägger sig inlandsisen över Skandinavien.

 

Skulle Medborgarns grannar prutta koldioxid?

Faen va han hittar på, han Lundgren!

 

FN:s klimatpanel har kommit fram till att 18 procent av all koldioxid, värre än transporternas utsläpp, kommer från kossor som pruttar och därför pågår frenetiska försök att hitta på pruttpiller till kor.

Öland skall ni veta är hårt drabbat av pruttande kor och man kan knappt andas längre. Öland har nämligen mest kor per invånare i Sverige. Jag känner en bonde som har 700 nötkreatur. Min bedömning är att denne Ölandsbonde har samma påverkan på klimatet som tre koleldade tusenmegawatts kolkraftverk i Kina.

Därför gäller fortfarande vår engelska miljöslogan :
Help the environment - kill a cow.
Jag tänker på människoföda som bruna bönor och ärter med fläsk, kan dä vara farligt för klimatet? Nej, inte om man tar pruttpiller samtidigt.

 

 

ons 27 jan 2010

Hot Tuna - 99 Year Blues

 

 

 

 

Många utbildningar finns det!

Det är kanske gymnasieskolans fel.

 

Sök utbildningar

Här hittar du 1000 eftergymnasiala yrkesutbildningar. Välj bland yrkeshögskoleutbildningar (Yh) och kvalificerade yrkesutbildningar (Ky) i vår egen sökmotor. Du hittar fler så kallade kompletterande utbildningar på Utbildningsinfo.se. Sök och låt dig inspireras!

 

 

Sök Ky och Yh-utbildningar
Sök kompletterande utbildningar

 


 

Mer än 1000 utbildningar enligt....

Det är klart att Flen ska välja praktisk Industriteknik. Att  utbilda industrirobotar kan väl bara tilltala Volvo Parts och Momento. 

 

Flen får starta yrkesutbildning

Flen får tillstånd att bedriva en tvåårig yrkesutbildning inom yrkeshögskolan med början i höst.
Den nya utbildningen får 25 platser i Flen.

 

 

Framtidens Flen = forntidens Flen.

Men KY och YH är sannolikt bra både i Flen och annorstädes! Men industrirobotar! Fy faen!

 

 

Kanhända ett omöjligt uppdrag att förändra flensetablissemangets nedlåtande syn Flens ungdomar. Duger dom bara till att vara industrirobotar, Ann-Catrin Ingestad. En Alien som inte betalar skatt i Flen. "Att få YH-utbildning till Flen betyder att jag varit väldigt duktig". Vi som inte är skatteförsörjda brukar inte behöva stryka under sin egen förträfflighet!

 

 

Välkommen i hetluften, Berggren!

En nygammal repetitör i Edlunds tjänst. Tillfälligt eller fast anställning?

 

Fortsätter du så här mesigt och lakejaktigt får du det hett om öronen. Hur faen vet du att vattenburen värme är framtidens melodi? Vem vet något om framtiden Berggren. Nå, då så! Skriv inte så då! Själv har Medborgarn tagit bort element och värmeledning för vattenburen värme på övervåningen därför att dom inte behövs.

 

Vet du att det finns en lobbygrupp som kallar sig VVS-maffian, vars uppgift har varit och är att lura på fastighetsägare dyra och komplicerade VVS-system.

 

Vattenburen värme är framtidens melodi.

Det var budskapet när Energikontoret i Mälardalen i går höll seminarium i Flen. Det är både billigare och mindre sårbart med vattenburet system, säger föreläsaren Lars Andrén.

 

 

 

tis 26 jan 2010

 

 

Hur många gånger ska jag behöva påpeka att dom finns.

Förskansade i Flens stadshus. Varning utlyses!

 

”Leta inte efter aliens i rymden, de är redan här”

Stor konferens om utomjordingar i London Professor: Det bästa sättet att bevisa utomjordiskt liv är att leta på jorden

 

 

Godsägare vill dom inte kallas!

Dom där storbönderna i Flen och annorstädes!

 

Aktivister vittnar i grismål mot Sörmlandsbonde

Djurrättsalliansen, som i höstas avslöjade vanvård av svenska grisar, ändrar sig och kommer att vittna mot en polisanmäld gårdsägare i Sörmland.

 

 

Stackars tomhänta mediaskuggor!

Samma torftigheter varje dag tycker argentinarn! 

 
 

Stora journalistpriset till alla nyhetsreportrar!

 

Det finns något heroiskt över svenska nyhetsreportrar.

Jag beundrar deras förmåga att förädla en så torftig verklighet, att se hur de försöker vaska guld i avloppet.

De är hantverkare utan råvaror, fiskare utan hav.
Men varje morgon och i vilken vattenpöl som helst lägger
de ut sina nät. Och sent på kvällen, strax innan deadline, samlar de in den blygsamma fångsten som fastnat i de finmaskiga näten. Varje kväll görs tidningar i Sverige!
Förstår ni hur otroligt det är? Nej, såklart ni inte gör.
Ni är inte medvetna om trollkarlen som gör det möjligt för er
att sitta varje morgon med ert jävla kokkaffe och dra ut kaniner ur varje uppslag. Ni förstår inte. I sånt fall skulle ni inte klaga på att kaninen inte är vit eller till och med död.
Idioter! Inte ens Copperfield skulle kunna trolla fram en vit, levande kanin under en svensk nyhetstorka!

 

 

 

mån 25 jan 2010

 

 

Så drog dom över till andra sidan!

Och där skapades hilly billy, country and Western, country och bluegrass, amerikanarnas traditionella folkmusik.

 

Vikingar och kelter

 

Den anglokeltiska musiken blandades med Appalachisk folkmusik, sydstatsmusik, blues, spirituals och blev till

country och bluegrass. Att välja exempel på traditionell amerikansk folkmusik känns futtigt. 

 

     Amerikansk folkmusik

Bessie Smith - Yellowdog Blues

Flatt + Scruggs + Maybelle Carter - Foggy Mountain Top

Ruben's Train - Bob & Rose Bluegrass Music

 

 

 

 

 

Ninety Nine Years Blues Jimmie Rodgers

Blue Ridge Quartet - Child of the king

Cookshack bluegrass music

 

 

 

 

 

Amerikansk modern folksång hanterar Medborgarn efter hand.

 

 

 

sön 24 jan 2010

 

 

Varning för aliens i stadshuset!

Dom uppträder som A2:are men också som förvaltningschefer. Även enskilda Såssar och Borgare kan vara farliga aliens om man retar dom.

 

Expert varnar: De kan vara farliga!

Brittiska astronomer och forskare varnar för faran med att få kontakt med aliens ”Vi måste engagera FN och regeringar.

 

 

Ezpeleta säger!

Sån är världsordningen!

 

Nu jobbar Sverige och västvärlden en timme för Haiti!

Resten av året jobbar Haiti för oss!

 

 

 

Ezpeleta säger en massa mer!

Den jävla ytlänningen, argentinaren!

 

Föräldrarnas hopplösa ekvation.

Kärleken (K) är gränslös, men det är inte Tålamodet (T).

Mellanskillnaden kallas Skuldkänslor (SK).

Det är en matematisk ekvation:

K minus T = SK

SK kan också betyda Svenska Kronor, 

vilket är mer än ett lustigt sammanträffande.

För om skuldkänslorna är en olidlig migrän är pengarna 

skuldkänslans alvedon, något som mildrar utan att bota.

Vi försöker förgäves köpa oss skuldfria.

 

 

Efter hur många tårar har min dotter tjänat ihop till en Barbie? Hur många timmars övertid på jobbet motsvarar ett legoslott? Hur många örfilar får man för ett dataspel? Man skulle kunna säga att skuldkänslor är en dyr känsla av otillräcklighet. Den värsta skuldfällan man kan hamna i.

 

 

Herre jävlar Ezpeleta så du säger!

Vad ska Stenhammars Slott användas till då!

Ett medborgarhus så klart!

 

 

Victoria kommer aldrig att bli drottning!

 

Monarkin i Sverige är dödsdömd. Det patetiska jippot kring förlovningar och stundande bröllop är inget annat än monarkins sista desperata dödsryckningar.

Kungafamiljen lever ett verklighetsfrånvänt liv. Den är immun mot svångremmar, sparpaket, finanskriser och grundläggande demokratiska värderingar. Den är ett långfinger långt upp i röven på svenskt rättvisetänkande.
Samma som fick Marianne Samuelsson att avgå för att hon gjorde skillnad på rika och fattiga. Och den är det med ett leende på läpparna, som Marie Antoinette när Bastiljen stormades.

 

För den autistiska kungafamiljen har också en giljotin över sina huvuden. Trots medias rövslickeri, trots att pressen spelar med i jippot, inte som journalister utan som hovnarrar. Med trumpeter och fanfarer annonseras bröllopen, artiklarna är rosafärgade och luktar som en blombukett. Men om man läser bloggar, om man läser kommentarerna förstår man att missnöjet är stort och utbrett. Och det är inte bara vem som ska betala kalaset som diskuteras, det är kungahusets existensberättigande som står och faller.

 

På 70-talet var det bara kommunister, anarkister, hippies och punkare som ville bli av med monarkin. Idag är det inte ens kontroversiellt att vilja det. Motståndet kommer från såväl höger som vänster, det finns bland gamla men framförallt bland unga. Och det ökar stadigt, från år till år.

Men det förs ingen riktig debatt om det. Media tiger, därför att kungahuset är en bra affär. Kungahuset säljer tidningar, det lockar tittare, det skapar rubriker.

 

Kungahuset uttalar sig givetvis inte heller. Att bara ta upp det innebär att man öppnar dörren för att det verkligen kan inträffa. Men om bara några år kommer motståndarna att vara majoritet. Då kommer giljotinen att falla. Inte om hundra år. Inte ens om 20 år. Den kommer att falla innan Victoria blivit drottning.

 

lör 23 jan 2010

 

 

Utomparlementarisk påverkan!

Det gillar inte överhögheten. Märkligt nog inte heller allmogen, som helst vill styras av någon annan. I Flen alltså.

 

Koalitionen mot sitt slut

"Jag räds inte att fortsätta ihop med A2000"

Koalitionen mellanSocialdemokraterna och A2000 är på väg att lösas upp.

 

 

Vad kan han mena Anders Berglöv?  ”Jag räds inte att fortsätta ihop med A2000”. Slår dom varann på truten månne? Vad han får till det, kommunalrådet! Ett eget språk har han onekligen. Ett parti, A2 som inte avslöjar sin ideologiska utgångspunkt är odemokratiskt. För vems räkning lägger partiet ett förslag. Det får vi inte veta. När sossarna lägger ett förslag förstår vi att det är för de svagastes räkning…. Host, host, host. Nåja, när borgarna lägger ett förslag så förstår vi i alla fall att det är för de besuttnas räkning.  A2-anhängare kallar en svensk officer för anarkist! Huvva. Det var det grövsta ! Vad får man inte stå ut med i Flen. Och inte vet dom vad dom heter! A2000 eller A2? Faen vet.

 

 

 

 

 

Utpekad som anarkist....

av en general Pancho Villa, när Medborgarn är kapten i svenska armen. Det var det jävligaste!

Vad får man inte stå ut med när man utmanar ödet.

 

Dom kom in till slut, kommentarerna i Ek.

Det vore modigare av Pancho Villa om han ville underteckna med sitt eget namn. General  Villa var en revolutionär! Huruvida Pancho Villa i Mexiko och Flen var och är kommunister är obekant. Som nyinflyttad pensionär ska du absolut rösta på A2, Pancho Villa. När kvällens timmar förflutit anar jag att du är motsatsen till kommunist. Olof Palmes förbryllande ordstäv ”Politik är att vilja” fick mig att vända sossarna och alla politiker ryggen.  Jag föredrar professor Casten von Otters  tes,  ” Politik är inte att vilja, det är att vilja veta!” Du kan fråga dina vänner i A2 om jag har tyckt mycket eller om jag velat veta. Det är skillnad på att tycka och vilja veta. Nu är det däremot dags att tycka! Klasskampen har bara spårat ur ett tag. Korkade arbetare röstar borgerligt. Själv borde jag vara moderat som kommunalrådet BZ sa vid ett tillfälle. Jag tillhör inget parti som jag tidigare sagt, slutade rösta efter –82, är alltså ”hemlös”. Skulle rösta på Erlanders sossar om dessa återuppstod.

 

 

 

Min grumliga doktrin enligt Pancho Villa är som följer . Är man en patetisk rättvisemänniska som tycker att alla är lika och ska behandlas därefter, med millimeterrättvisa, ska man rösta på kommunistpartiet. Om man inte vill jobba och göra rätt för sig ska man rösta på omhändertagandepartiet för dom svaga i samhället , Socialdemokraterna. Om man gillar turbotrutar som vill rädda världen ska man rösta på Miljöpartisterna. Om man tycker att frihet från allt ansvar är det som gäller eller om det är tvärt om ska man rösta på Folkpartiet. Om man är en obetydlig bonnläpp ska man rösta på bondeförbundet. Om man är en betydelsefull bonnläpp eller har pengar på kistbotten ska man rösta på moderaterna. Om man tror på ett evigt liv ska man rösta på Kd. Om man tror på Ultima Thule ska man rösta på SD. Om man bara vill förbjuda åsiktsutbyte ska man rösta på A2.

 

fre 22 jan 2010

 

Den som inte har en klarsynt relation till sin....

egen akustiska traditionella folkmusik i trakten är och förblir en musikalisk analfabet!

 

Det hjälper inte att kunna varenda svensk schlager utantill eller springa på Operan en gång i veckan.

Man behöver ju inte för den skull gilla knätofs, dragspel och fiol.

 

Traditionell folkmusik med keltiska rötter finns även i Spanska Galicien, Asurien och Kantabrien. Likaså i franska Bretagne eller Brittany.

 

Isle of Man och Cornwall får hänga ihop med Wales.

Ni vet Wales,"The land of song". Mest känd för sina manskörer. Inte mycket till keltiskt ursprung kanske men...

 

 

Morriston Orpheus Choir - You Raise Me Up

 

Walesarna är nästan lika kända för sina mässingsorkestrar.

Inte mycket till keltiskt ursprung det heller förstås men lik förbannat ganska klämmigt. Va sa?

 

 

"Stop the Golgata" av The Cory Band

 

Nåja, Flens blåsorkester med Juvas i spetsen har ju också

potential, inte sant.

 

Nationalinstrumentet i Wales är annars harpa.

 

 

      Walesisk nyskapad traditionell Folkmusik

 hornpipe)

Brigyn - Fyswn i

 

Calan "Calan"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

y glerorfa yn y Bala

Bert Jansch The First TIme Ever I Saw Your F

Ceri Rhys Matthews, Ceri Ashton and members of Sild perform at the Smithsonian Folklife Festival

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är du riktigt klok du Wistbacka?

Du publicerar inte viktigaste flensartikeln!

 

 

Avbräck för M och KD

Politiska toppnamn i Flens kommun under många år tackar för sig. Lotta Finstorp (M) och Bengt Eriksson (KD) har meddelat sina respektive partier att de inte ställer upp för en ny period i kommunfullmäktige

 

 

 

 

tors 21 jan 2010

 

Folkmusik, det keltiska ursprunget!

Och lite dansk vikingapåverkan, kanske även i England.

 

Frågeställningen var ju hur folkmusik får oss att förstå musik i allmänhet. Folkmusik i England liksom på andra håll är en traditionellt baserad musik i kontrast till den "höviskt klassiska" och den "råa kommersiella" musiken.

 

Den engelska folkmusiken är enastående mångfacetterad. Både i ett historiskt bevarande och modernt nyskapande perpektiv. Shantis, jigs, hornpipes, carols, ballads, protest-, children-, war-, work-, eroticsongs och mängder av regionala former.

 

Det historiska kan exemplifieras med den här webbsidan.

 

Folk Music of England

 

Modern folkmusik var temporärt undanskuffad av progressiv folkmusic, electric folkmusic, folk punk, punkrock, new wave, folk metal och massor av andra varianter. 

Nyskapande traditionell akustisk folkmusik har åter stärkt sitt inflytande sen början på 90-talet.

 

 

 

 

     Engelsk nyskapad traditionell Folkmusik

 

Kathryn Tickell

Kate Rusby - Who Will Sing Me Lullabies

Nancy Kerr, James Fagan and Robert Harbron

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spiers & Boden

Seth Lakeman King and Country

Eliza Carthy - Cold, Wet & Rainy Night

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Journalister som skäms!

Och dom som inte gör det i Sörmland!

 

 

 

Vi lever redan i ett sverigedemokratiskt land

Svensk integrationspolitik är ett fiasko.

 

Ni Såssar i Flens fullmäktige och ni som inte är Såssar. Har ni äskarinnor med burka? Inte då! Nå, men det är väl sverigedemokratiskt, så säg!

 

 

 

Fortsättning

 

 

 

 

.