Är det så att du behöver ha tillbehör för centraldammsugare? Om du vill köpa tillbehör till centraldammsugare så kan du hitta det hos NorCare Living Quality AB. de är svensk distributör för Husky centraldammsugare med tillbehör. Om du satsar på en centraldammsugare av detta märke, så får du en dammsugare som förknippas med:

  • Styrka
  • Slittålighet
  • Användarvänlig design

Bland smarta tillbehör så hittar du olika installationstillbehör, suguttag i olika färger samt att de även har städtillbehör, slangvindor och slangförvaring. Utöver det så har de även förlängningsslangar, sockeluttag, turbomunstycken, garage-suguttag samt en massa mer.

Köp en centraldammsugare med bra tillbehör

Oavsett om du bara behöver tillbehör till centraldammsugare eller även själva dammsugaren så är märket Husky bra. Märket har sitt säte i Kanada och de har tillverkat centraldammsugare i mer än 50 år. Just att installera en centraldammsugare kan underlätta städningen en hel del där hemma, så väl som på företaget. Du får helt enkelt ett enklare städliv. Att slippa dra runt en vanlig dammsugare är rätt skönt. Med en centraldammsugare är det bara att koppla in slangen i uttaget i väggen och börja dammsuga.

NorCare Living Quality AB erbjuder bland annat detta:

  • Centraldammsugare villa
  • Centraldammsugare våt & torr
  • Centraldammsugare Pro Automatic

Bra produkter

NorCare Living Quality AB erbjuder både centraldammsugare och tillbehör för centraldammsugare. Du kan även hitta dammsugarpåsar och permanentfilter hos dem. Dessutom har de en rejäl variant av centraldammsugare, som passar för industrier, lantbruk och andra offentliga miljöer. På dessa ställen krävs det en dammsugare som klarar av tuffa miljöer. Denna typ av dammsugare är flexibel, kraftfull och noggrann.